ERGONICE® POWER OUTLET

€ 93,65 € 77,40
  • Gemakkelijk toegang tot elektriciteit bovenop uw bureau
  • Makkelijk te monteren opbouw d.m.v. tafelklem
  • 2x Stopcontact
  • 1x USB A poort, 1x USB C poort
SKU
AK-233C.BL

ERGONICE® Power Outlet

Om u gemakkelijk toegang te geven tot elektriciteit bovenop uw bureau. Deze contactdoos heeft zelfs een dubbele usb-poort voor uw mobiele apparaten. Hij kan snel en gemakkelijk op de rand van een bureau of tafel worden gemonteerd met behulp van een tafelklem. De montage beschadigt het tafelblad niet.

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1988 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Deze ERGONICE® OPLADER ONDERBOUW kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere accessoires, kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die via onze webshop worden aangeboden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. 

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Heeft u nog vragen? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU AK-233C.BL
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF