KUIP KANTINESTOEL

Vanaf € 43,51 € 35,96
  • Mooie, geheel gesloten kuip van kunststof
  • Met twee frame-diktes verkrijgbaar
  • Framedikte van 18 mm of 22 mm
  • Diverse kleuren beschikbaar; gemonteerd
  • Bij een framedikte van 18 mm, ook koppelbaar 
  • Frame van chroom voor professionele look
  • Afwasbaar, praktisch, slijtvast, stapelbaar
Nog %1 beschikbaar
SKU
KUI.

KUIP KANTINESTOEL

De KUIP KANTINESTOEL is in diverse kleuren verkrijgbaar. Bovendien kunt u kiezen uit een framedikte van 18 mm of van 22 mm. Als u kiest voor een framedikte van 18 mm, dan zijn deze kantinestoelen ook koppelbaar. Deze kantinestoelen zijn afwasbaar, praktisch en slijtvast. De stabiele frame is van chroom. De kuip is volledig gesloten, waardoor een fijn zitgevoel ontstaat. Deze KUIP KANTINESTOEL is bovendien stapelbaar, voor meer plek in uw kantoorruimte. Met andere woorden: een fijne, comfortabele stoel, die praktisch en ruimtebesparend is, zie stoelen voor meer opties.

KUIP KANTINESTOEL online kopen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast kantinestoelen bieden wij ook elektrisch verstelbare bureaus en verstelbare bureaustoelen aan, zoals de S MESH BUREAUSTOEL. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Wij hebben producten in diverse kleuren, materialen, designs en maten. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen.

In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. Zo kunt u bij ons online bestellen, via onze onverzichtelijke webshop: product kiezen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Heeft u vragen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

 

Meer informatie
SKU KUI.
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF