GALVA 220 CM BASISREK MAGAZIJNSTELLING

Vanaf € 188,20 € 155,54
  • Basisrek van gegalvaniseerd staal
  • In diverse diepte-maten beschikbaar
  • Inclusief 5 legborden
  • Montage is zeer eenvoudig door klik-systeem
  • Ongemonteerd geleverd
  • Uitbreiding: met GALVA 200 cm aanbouw magazijnstelling
Nog %1 beschikbaar
SKU
GAL.BAS.SET.220

GALVA 220 CM BASISREK MAGAZIJNSTELLING

Dit GALVA 220 CM BASISREK MAGAZIJNSTELLING is van gegalvaniseerd staal voor extra stevigheid. Met de passende GALVA 220 CM AANBOUW MAGAZIJNSTELLING  kunt u deze magazijnstellilng uitbreiden, voor meer opslag. Deze sterke, solide, slijtvaste basis- en aanbouwrekken gaan nog jaren mee. 

GALVA 220 CM BASISREK MAGAZIJNSTELLING snel en veilig online bestellen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder slijtvaste magazijnstellingen, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. De ERGONICE® START kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. Wist u trouwens dat u bij een afname van 20 stuks voor staffelkorting in aanmerking komt?

Heeft u nog vragen? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU GAL.BAS.SET.220
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF