ERGONICE® SINGLE MONITORARM

Vanaf € 143,99 € 119,00
  • Uw monitor altijd in de gewenste positie
  • Monitorgewicht van 2,5 tot max 9 kilo
  • Monitorgrootte van 14 tot 32 inch
  • Met gasveer, Vesa Mount en bladklem
  • Swivel angle 360graden
  • Horizontal view angle +-90 graden
  • Pitch Angle -55graden naar +90graden
  • In hoogte verstelbaar bereik 24cm
Nog %1 beschikbaar
SKU
ERGO.MON.ARM.ONE

ERGONICE® SINGLE MONITORARM

Met deze ERGONICE® SINGLE MONITORARM kunt u uw monitor altijd in de gewenste positie brengen. Door de verbeterde gasveer is deze monitorarm geschikt voor monitoren van 2 tot maximaal 9 kilogram en van 14 tot 32 inch. Deze monitorarm heeft een stalen constructie, waardoor hij zeer sterk en slijtvast is. U kunt deze ERGONICE® SINGLE MONITORARM in hoogte en diepte verstellen. Bovendien hebben we hier te maken met een 360 graden roteerbare monitorarm, die zeer neigbaar, zwenkbaar en precies instelbaar is. De geïntegreerde bladklem is een handig extraatje.

ERGONICE® SINGLE MONITORARM via onze webshop kopen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. De ERGONICE® SINGLE MONITORARM kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. 

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Wilt u meer weten? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU ERGO.MON.ARM.ONE
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF