ALT KANTINETAFEL BARTAFEL

Vanaf € 434,39 € 359,00
  • Zéér stabiel, slijtvast, solide
  • Kan ook als bartafel gebruikt worden
  • Hoogte, inclusief blad: 110 cm
  • Diepte is 80 cm
  • Geschikt voor (bar)stoelen van 74 cm zithoogte (of hoger)
  • Met melamine blad en pvc-stootrand
  • Leverbaar in diverse kleuren en maten
  • Wordt altijd gemonteerd geleverdNog %1 beschikbaar
SKU
ALT.TAF

ALT KANTINETAFEL BARTAFEL

Onze ALT KANTINETAFEL BARTAFEL heeft een blad dat in diverse afmetingen beschikbaar is. De hoogte van dit blad bedraagt 110 cm (inclusief blad). De kleur van het blad en van het frame kunt u via ons bestelmenu zelf selecteren, zodat de ALT KANTINETAFEL BARTAFEL optimaal in uw interieur past. Tijdens het zitten heeft u bovendien meer comfort, om de ALT KANTINETAFEL BARTAFEL met voetsteun geleverd wordt. Kortom: deze solide, bijzonder slijtvaste en afwasbare kantinetafel past in elk interieur en zal door zijn hoogwaardige kwaliteit nog jaren meegaan. Onder tafels kunt u nog meer opties ontdekken. 

Tafels eenvoudig online kopen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. De ALT KANTINETAFEL BARTAFEL kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn.

Onze producten worden altijd gemonteerd geleverd en ze worden tijdens de levering ook precies op de plaats van bestemming gezet. Dat hoort allemaal bij de service van Rockmart! Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke garderobe-oplossingen. Wilt u meer weten? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden. 

 

Meer informatie
SKU ALT.TAF
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF