207 KRUK LAAG

€ 120,40 € 99,50
  • Zwarte zitting van PUR (Polyurethaan)
  • Afwasbaar, robuust, tijdloos, gemonteerd
  • Laag model: praktisch
  • Hoogteverstelling: 38-52 cm
  • Standaard met zachte wielen 50 mm (voor harde vloeren)
SKU
207.LAAG

207 KRUK LAAG

Deze 207 KRUK LAAG heeft een afwasbare zitting van PUR (Polyurethaan), die robuust en stevig is. Deze 207 KRUK LAAG wordt in de kleur zwart geleverd. Dit is een laag model met een hoogte tussen 38-52 cm. De kruk wordt bovendien standaard met zachte wielen geleverd, die voor harde vloeren geschikt zijn. Tijdens uw bestelling kunt u echter aangeven of u deze 207 KRUK LAAG met standaard wielen, met voetdoppen op met harde wielen voor zachte vloeren wilt bestellen. Onder stoelen staat meer informatie. 

207 KRUK LAAG online kopen

Rockmart Kantoormeubelen heeft een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop. Naast bureaustoelen bieden wij ook tafels, directiebureaus of kantinetafels aan.  Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Het online bestellen van kantoormeubelen gaat zeer eenvoudig: product kiezen, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

Meer informatie
SKU 207.LAAG
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF