207 KRUK HOOG

€ 196,02 € 162,00
  • Robuust, afwasbaar, slijtvast, gemonteerd
  • Hoog model met voetring van chroom
  • Zwarte zitting van PUR (Polyurethane) 
  • Met hoge gasveer: 58-82 cm
  • Zachte wielen, diameter: 50 mm (voor harde vloeren)
SKU
207.HOOG

207 KRUK HOOG

De zitting van deze 207 KRUK HOOG is van PUR (Polyurethane), waardoor deze industriestoel niet alleen robuust en slijtvast is, maar ook afwasbaar. Dit hoge model geeft extra comfort door de verschillende hoogte-instellingen. De praktische voetring is van chroom, waardoor een mooie 'industrial look' ontstaat. Standaard wordt deze kruk met zachte wielen voor harde vloeren geleverd. U kunt deze kruk echter ook met voetdoppen of harde wielen voor zachte vloeren bestellen. De 207 KRUK HOOG is een stevige, slijtvaste kruk, die in elke moderne en dynamische werkruimte past. Onder stoelen kunt u meer opties ontdekken, onder andere ook ergonomische werkplekken van het topmerk ERGONICE®.

207 KRUK HOOG online kopen

Kijkt u eens naar onze webshop, die overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Naast industriestoelen en bureaustoelen bieden wij ook bureau sets of diverse magazijn-oplossingen aan. Rockmart Kantoormeubelen werd in 1988 opgericht en is inmiddels één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Onze webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk: product kiezen, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat. Welkom bij Rockmart Kantoormeubelen!

 

Meer informatie
SKU 207.HOOG
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF