ZED BUREAUSTOEL

€ 550,55 € 455,00
  • Mooi, tijdloos, elegant
  • In de klassieke kleur zwart
  • Zitting van stof
  • Hoge, netbespannen rugleuning
  • Voetkruis van kunststof
  • Armleggers en rugleuning in hoogte verstelbaar
  • Lendesteun in hoogte en diepte verstelbaar
SKU
ZED.ZW.ZW

ZED BUREAUSTOEL

Onze ZED BUREAUSTOEL heeft een comfortabele zitting van zwarte stof en de hoge, netbespannen rugleuning is lucht doorlatend, wat vooral in de zomer bij hoge temperaturen erg goed van pas komt. De armleggers zijn verstelbaar en van zwarte kunststof. De rugleuning, de lendesteun en de bureaustoel zelf zijn in hoogte verstelbaar. De lendesteun is zelfs in diepte verstelbaar voor meer zitcomfort. Deze bureaustoel is tijdloos, praktisch, comfortabel en elegant, daarom past hij in elke moderne, dynamische werkruimte.

ZED BUREAUSTOEL online bestellen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast bureaustoelen bieden wij ook tafel, kantine-mogelijkheden of diverse magazijnstellingen aan in alle maten, kleuren en materialen. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland, geheel op particulieren gericht (B2C). De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Het bestellen van kantoormeubelen online gaat heel eenvoudig en snel: product naar keuze selecteren en daarna veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

Meer informatie
SKU ZED.ZW.ZW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF