SITIZEN® TTV VERGADERSTOEL

€ 277,09 € 229,00
  • Zitting en rugleuning van zwarte stof
  • Met sterke Gabriel-stof (130.000 Martindale)
  • Uniek design met luxe afwerking
  • Verchroomd sledeframe: extra sterk
  • Armleuningen met armpads
  • Zitting en rug gevuld met hoge kwaliteit schuim
  • Wordt gemonteerd geleverd
SKU
TTV.AL.ZW.60999

SITZEN® TTV VERGADERSTOEL

Deze SITZEN® TTV VERGADERSTOEL is een stabiele, tijdloze vergaderstoel met een professionele uitstraling. De zitting en de rugleuning zijn van zwarte stof, die zeer sterk is. Het verchroomde sledeframe geeft een serieuze business-look aan dit model, die daarom in een vergaderruimte goed op zijn plaats is. De armleuningen met armpads zorgen voor meer comfort, terwijl het sledeframe tijdens het zitten mooi met bewegingen mee kan veren. Onder stoelen kunt u nog meer modellen bekijken. 

SITZEN® TTV VERGADERSTOEL via onze webshop kopen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus of garderobekasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. De SITZEN® TTV VERGADERSTOEL kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken.

Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU TTV.AL.ZW.60999
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF