SITIZEN® TT4 BUREAUSTOEL

  • Van het topmerk SITIZEN®: ergonomisch, dynamisch
  • Met EN-1335 goedkeuring; wordt gemonteerd geleverd
  • Rugleuning is hoger dan bij de TT3 BUREAUSTOEL
  • Incl. Donati-mechaniek (met synchrooninstelling)
  • Gestoffeerd met zéér sterke Gabriel®-stof (130.000 Martindale)
  • Met schuifzitting en 3D-armleggers met softpads
  • Lichaamsgewicht instelbaar en verstelbare rugleuning
  • Multifunctionele wielen, diameter: 60 mm
Nog %1 beschikbaar
SKU
TT4

SITIZEN® TT4 BUREAUSTOEL

Deze SITIZEN® TT4 BUREAUSTOEL heeft veel instelmogelijkheden. Hij is leverbaar in de kleur zwart met een hoge rugleuning. De zwarte stof is van zeer goede kwaliteit, omdat het hier om een sterke Gabriel-stof gaat, die een Martindale heeft van 130.000. Deze bureaustoel zal daarom nog jaren meegaan. U kunt bij deze bureaustoel de zitdiepte, het lichaamsgewicht of de armleggers verstellen, maar ook de rugleuning en de hoogte van de bureaustoel. Dit model heeft veel instelmogelijkheden, net zoals andere stoelen die wij via onze webshop aanbieden.

SITIZEN® TT4 BUREAUSTOEL online bestellen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast bureaustoelen, directiestoelen of barkrukken bieden wij ook elektrische bureaus of diverse magazijnstellingen aan in alle maten, kleuren en materialen. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Het bestellen van kantoormeubelen online gaat heel eenvoudig en snel: product naar keuze selecteren, rechts boven in de online boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen, denkt u hier ook aan bureaus of garderobe-mogelijkheden, aan de gangbare (N)EN-normen. Heeft u interesse in bijzonder ergonomische kantoormeubelen, dan zijn onze producten van ERGONICE® zeker de moeite waard. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

 

 

Meer informatie
SKU TT4
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF