SITIZEN® TT3 BUREAUSTOEL

Vanaf € 458,59 € 379,00
  • Van het topmerk SITIZEN®: ergonomisch, dynamisch 
  • Met Donati-mechaniek (4 standen) en synchroon-mechanisme
  • Gestoffeerd met de zéér sterke 'Gabriel' stof
  • Met schuifzitting en verstelbare rugleuning 
  • Lichaamsgewicht instelbaar; gemonteerd
  • 3D verstelbare armleggers met softpad
  • Voetkruis met kunststof design
  • Multifunctionele wielen 60 mm
Nog %1 beschikbaar
SKU
TT3

SITIZEN® TT3 BUREAUSTOEL

Deze SITIZEN® TT3 BUREAUSTOEL is ergonomisch, slijtvast en modern en heeft een (N)EN 1335 goedkeuring. Deze stoel heeft veel instelmogelijkheden, waardoor u deze stoel op maat kunt instellen. De zitting en de rugleuning zijn van zeer sterk stof in de kleur zwart. De 3-D armleggers zijn eveneens verstelbaar, net zoals de rugleuning, de zitting of de hoogte van deze stoel. De multifunctionele wielen zijn voor harde of zachte vloeren. Het voetkruis is zwart of van gepolijst aluminium.  Kortom: een hoogwaardige bureaustoel, die nog lang mee zal gaan. Wij hebben natuurlijk ook nog andere stoelen in ons assortiment. 

SITIZEN® TT3 BUREAUSTOEL online bestellen

Rockmart Kantoormeubelen bestaat sinds 1988: sinds 2005 zijn wij in Kerkrade gevestigd. Sinds 1988 zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van Zuid-Nederland, België en Duitsland voor bedrijven en particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten staan, zodat u alles op uw gemak kunt bekijken. Wij hebben niet alleen bureaustoelen in ons assortiment, maar onder andere ook bureaus, tafels, kapstokken, garderobekasten of magazijnstellingen.

Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, indien u vragen heeft. 

Meer informatie
SKU TT3
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN