SITIZEN® MX2 BUREAUSTOEL

€ 454,96 € 376,00
 • Voor optimale dynamische en ergonomische zithouding
 • Met Donati-mechaniek (4 standen met synchrooninstelling)
 • Zwart, modern, tijdloos, slijtvast, gemonteerd
 • Zitvlak gevuld met hoge kwaliteit schuim  
 • Met schuifzitting en zwart designer-voetkruis 
 • Zithoek is verstelbaar voor meer comfort
 • Gestoffeerd met de sterke Gabriel-stof (130.000 Martindale)
 • Met hoge, verstelbare rugleuning
 • Met 4D-armleuningen: passend bij uw lichaamsbouw 
 • Zwart frame met zilvergrijze kleuraccenten
 • Met multifunctionele wielen, diameter: 60mm
SKU
MX2.ZW.ZW

SITIZEN® MX2 BUREAUSTOEL

De SITIZEN® MX2 BUREAUSTOEL zorgt voor een ergonomische zithouding door de vele instelmogelijkheden: schuifzitting, verstelbare zithoek, in hoogte verstelbare rugleuning, rugdiepte is verstelbaar, armleuningen hebben 4 instelmogelijkheden en nog veel meer. Het mooie, zwarte frame heeft zilvergrijze accenten, die modern en tijdloos zijn. De multifunctionele wielen zijn voor harde of zachte vloeren geschikt. Onder bureaustoelen kunt u nog meer opties ontdekken.

SITIZEN® MX2 BUREAUSTOEL online kopen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast bureaustoelen bieden wij ook elektrische bureaus of diverse magazijnstellingen aan in alle maten, kleuren en materialen. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, denkt u hier onder andere ook aan directiestoelenbureaus of kantine-mogelijkheden, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. Ook onze producten van ERGONICE® zijn zeker de moeite waarde, voor een betere lichaamshouding tijdens uw werk. 

Het bestellen van kantoormeubelen online gaat heel eenvoudig en snel: stoelen naar keuze selecteren en daarna veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

Meer informatie
SKU MX2.ZW.ZW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF