SITIZEN® ER3 BUREAUSTOEL

Vanaf € 531,19 € 439,00
  • Van het topmerk SITIZEN®: ergonomisch, gemonteerd
  • Donati-mechaniek (4 standen met synchrooninstelling)
  • Met schuifzitting, zithoek is verstelbaar
  • Gestoffeerd met Gabriel-stof: zeer sterk
  • Zitting gevuld met hoge kwaliteit schuim
  • Flexibele, in hoogte verstelbare rugleuning
  • Verstelbare 4D-armleggers van aluminium
  • Frame heeft moderne, zilvergrijze accenten
  • Met multifunctionele wielen, diameter: 60mm
Nog %1 beschikbaar
SKU
ER3

SITIZEN® ER3 BUREAUSTOEL

Deze SITIZEN® ER3 BUREAUSTOEL is een mooie, ergonomische stoel met veel instelmogelijkheden. De rugleuning en de zitting zijn voorzien van een sterke stof, de zogenaamde Gabriel-stof, die een Martindale heeft van maar liefst 130.000. Het frame heeft  zilvergrijze accenten, waardoor dit model een professionele, moderne en tijdloze uitstraling krijgt. U kunt deze bureaustoel in veel verschillende kleuren bestellen, zodat u nieuwe bureaustoel perfect in uw kantoorruimte past. Onder stoelen kunt u nog meer opties bekijken.

SITIZEN® ER3 BUREAUSTOEL online kopen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast bureaustoelen bieden wij ook elektrische bureaus of diverse magazijnstellingen aan in alle maten, kleuren en materialen. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, denkt u hier onder andere ook aan directiestoelenbureaus of kantine-mogelijkheden, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. Ook onze producten van ERGONICE® zijn zeker de moeite waarde, voor een betere lichaamshouding tijdens uw werk. 

Het bestellen van kantoormeubelen online gaat heel eenvoudig en snel: stoelen naar keuze selecteren en daarna veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

Meer informatie
SKU ER3
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN