ERGONICE® DUO BASIC PRIVACY PANEL NIEUW MODEL

Vanaf € 354,47 € 292,95
  • Privacy Panel Basic voor alle DUO modellen
  • Van het topmerk ERGONICE®
  • Modern, praktisch en tijdloos
  • Universeel te monteren
  • Scheidingswanden in grijs of antraciet
Nog %1 beschikbaar
SKU
PP.ERGO.DUO.BASIC-2

ERGONICE® DUO BASIC PRIVACY PANEL NIEUW MODEL

Privacy en akoestiek zijn belangrijke factoren als het gaat om de concentratie, de productiviteit en het comfort tijdens uw werk op kantoor. Moderne scheidingswanden zorgen voor een opgeruimd uiterlijk en dragen bij aan het werkcomfort van alle medewerkers. Hoge kwaliteit, Europees geproduceerd en concurrerend geprijsd. De scheidingswanden voor de ERGONICE®-serie zijn de ideale oplossing. Na uw bestelling wordt dit ERGONICE® DUO BASIC PRIVACY PANEL NIEUW MODEL snel geleverd.

ERGONICE® DUO BASIC PRIVACY PANEL NIEUW MODEL

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Het ERGONICE® DUO BASIC PRIVACY PANEL NIEUW MODEL kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn.

Onze producten worden altijd gemonteerd geleverd en ze worden tijdens de levering ook precies op de plaats van bestemming gezet. Dat hoort allemaal bij de service van Rockmart! Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke garderobe-oplossingen. Ergonice® is ons eigen merk, dat zich ook internationaal gezien al heeft bewezen. Wilt u meer weten? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden. 

Meer informatie
SKU PP.ERGO.DUO.BASIC-2
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF