112,5x90x60cm DOLAB 100 TV-COMPUTERKAST

€ 398,09 € 329,00
  • Bovenblad in grijs melamine met onderkast
  • Uitgevoerd met Ronis sluiting, incl. 2 sleutels
  • Inclusief 1 legbord: solide, afwasbaar
  • Met 4 wielen, waarvan 2 geremd (verrijdbaar)
  • Inclusief kabeldoorvoerpunten
  • Afmetingen (h,b,d): 112,5 x 90 x 60 cm
  • Wordt gemonteerd geleverd
  • Handig voor uw TV en/of computer-spullen 
SKU
DOLAB.100.GR

DOLAB 100 TV-COMPUTERKAST

De DOLAB 100 TV-COMPUTERKAST is speciaal gemaakt om uw TV of computerspullen neer te zetten en/of op te bergen. Het bovenblad is van slijtvaste melamine in de kleur grijs. De Ronis sluiting wordt met 2 sleutels geleverd. U kunt deze kast ook eenvoudig verschuiven, maar op de plek van bestemming ook veilig vastzetten, door de vier wielen, waarvan 2 geremd. Kortom: een stevige kast voor uw TV of voor al uw computerspullen, incl. geluidsapparatuur.

DOLAB 100 TV-COMPUTERKAST via onze webshop uitzoeken

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. De DOLAB 100 TV-COMPUTERKAST kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. 

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Heeft u nog vragen? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

 

Meer informatie
SKU DOLAB.100.GR
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF