PAKO BARKRUK

€ 71,39 € 59,00
  • Zitschaal van PVC
  • Chroom onderstel
  • Met praktische voetsteun
  • Speelse uitstraling door de gebogen poten
  • Modern en tijdloos
  • Leverbaar in antraciet
SKU
PAKO.CH.AN

BARKRUK PAKO

Deze mooie, tijdloze BARKRUK PAKO IN ANTRACIET heeft een zitkuip van pvc in antraciet. Tevens heeft deze barkruk een chromen onderstel met voetensteun. Deze bijzonder stabiele barkruk past perfect bij elk modern interieur. Onder stoelen kunt u nog meer opties ontdekken.

BARKRUK PAKO online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat gaat snel en is bijzonder praktisch voor u. Het assortiment in onze webshop is divers en verrassend. Wij hebben niet alleen barkrukken, industriestoelen of elegante directiestoelen in ons assortiment, maar ook elektrische bureau sets en ergonomische bureaustoelen, zoals de S MESH PLUS BUREAUSTOEL.    

Onder ERGONICE® kunt u ook nog hele mooie, ergonomische bureaus bekijken, waaronder ook zit-sta-bureaus voor meer beweging op kantoor. Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, rechts boven in de online boodschappentas leggen en veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals in scherpe palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris is veel verschillende kleuren, maten, designs en materialen!

Meer informatie
SKU PAKO.CH.AN
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF