BALI BUREAUSTOEL

€ 350,90 € 290,00
  • Zitting van stof (zwart)
  • Netbespannen rugleuning (zwart)
  • Afmeting (h,b,d): 98-112x67x59 cm
  • Zithoogte: 46-60 cm 
  • Diameter: 70 cm
  • Voetkruis van kunststof (zwart)
  • Armleggers en rugleuning in hoogte verstelbaar
  • Ook lendensteun in hoogte verstelbaar
  • Met synchroon-mechanisme: zitting beweegt in vaste verhouding tot de rugleuning
  • Multi-functionele wielen (voor harde/zachte vloeren)
SKU
BAL.ZW.ZW

BALI BUREAUSTOEL

Onze BALI BUREAUSTOEL heeft een mooie, luchtige, netbespannen rugleuning in zwart met een verstelbare lendensteun voor meer zitcomfort. De rugleuning, de armelggers en de bureaustoel zelf zijn in hoogte verstelbaar. Bovendien heeft deze bureaustoel een synchroon-mechanisme waardoor de zitting in een vast verhouding tot de rugleuning beweegt. De zitting van zwarte stof heeft een solide, comfortabele vulling waardoor ook ook langer op deze bureaustoel kunt plaatsnemen en op kantoor flink door kunt werken. De multifunctionele wielen ronden deze bureaustoel perfect af, waardoor deze stoel overal te gebruiken is, op harde of zachte vloeren. 

BALI BUREAUSTOEL online bestellen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast bureaustoelen, directiestoelen of barkrukken bieden wij ook elektrische bureaus of diverse magazijnstellingen aan in alle maten, kleuren en materialen. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor particulieren (B2C: Business-to-Consumer). De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Het bestellen van kantoormeubelen online gaat heel eenvoudig en snel: product naar keuze selecteren, rechts boven in de online boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen, denkt u hier ook aan bureaus of garderobe-mogelijkheden, aan de gangbare (N)EN-normen. Heeft u interesse in bijzonder ergonomische kantoormeubelen, zoals in ergonomische stoelen of in elektrisch verstelbare bureaus? Dan zijn onze producten van ERGONICE® zeker de moeite waard. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

 

Meer informatie
SKU BAL.ZW.ZW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF